Standaard een akoestische spuitpleister

Climate-plaster katoenpleister is één van de enige akoestische spuitpleisters die in alle RAL kleuren verkrijgbaar zijn en ook ecologisch verantwoord is.

Galm in uw woonkamer?

In veel en vaak moderne woningen is er sprake van galm, door het gebruik van harde materialen en vlakke rechte ruimtes wordt er geen geluid geabsorbeerd maar juist weerkaatst. Dit kunt u voorkomen door uw plafonds en wanden af te werken met Climate-plaster katoenpleister.

Verbeter de akoestiek met klima-pleister

Klima-pleister absorbeert het geluid van muziek en spraakgeluid frequenties, hoort u uzelf dubbel terwijl u praat en klinkt er een echo als u muziek aan het bespelen of luisteren bent? dan is klima-pleister een goede oplossing.

4 millimeter

De akoestiek waarde ligt bij een enkele laag katoenpleister van maar 4 / 5 millimeter op maximaal: 0,25 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

9 millimeter

Climate-plaster akoestische afwerking in meerdere spuitlagen van totaal 8 / 9 millimeter ligt op: 0,65 NRC conform NEN – EN – ISO 354 : 2003

Akoestiek verbeteren

De waarden verschillen qua spuitlaag-dikte, hoe meer lagen hoe beter het akoestiek. Er zijn verschillende rapporten beschikbaar op de product informatie pagina die u kunt downloaden in PDF bestand.

Product informatie pagina