Akoestiek verbeteren met panelen

Akoestische panelen

De Climate-Plaster® polyestervezel paneel is een ideale decoratieve en akoestische oplossing, gemaakt van 100% polyestervezel met een zeer hoge weerstand. Het APP systeem heeft zeer duurzame eigenschappen zoals: ecologisch em mileuvriendelijk, warmte isolerend, geluidisolerend, vochtregulerend, waterbestendig en brandwerend. Verschillende structuren en kleuren zijn beschikbaar.

Climate-plaster APP-systeem

De APP (acoustic polyester panel systeem) panelen kunnen zowel door verlijming, geschroefd of door middel van een ophangsysteem worden bevestigd dit is zonder raamwerk! Afhankelijk van de ondergrond dient bepaald te worden welke bevestiging methode het meest geschikt is, dit zal door professionele applicateurs en installateurs van onder andere Climate-Plaster bv of externe afbouwbedrijven worden uitgevoerd.

Er zijn 2 type basis APP systemen te verkrijgen, de 4 cm dikte en de 7 cm dikte voor wanden en plafonds. Naar gelang er onder of achter het systeem elektra etc, dient worden weggewerkt kan dit worden aangepast en blijft de akoestische absorptie waarde hetzelfde zo niet hoger.

Deze panelen kunnen vervolgens worden afgewerkt met het katoenpleister. De Climate-plaster decor afwerking geeft een meerwaarde in de hoge frequentie aan het akoestische paneel. De combinatie met het paneel heeft een NRC waarde vanaf 0,95 en αW 0.85 en overlangs tot 36 DNCW db. Voor de rapporten ga naar de download pagina.

Voor akoestische geluidsabsorptie waarden anders dan hier aangegeven, verzoeken wij u contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.