Climate-plaster katoenpleister innovatie voor wand- en plafondafwerking.

Climate-plaster is een vochtregulerende en akoestische katoenpleister. Het product is vervaardigd uit gemalen katoen en cellulose als bindmiddel (hout en planten extract), het bezit vele voordelen ten opzichte van andere afwerkingsproducten.

Het is onder andere:

– Geluid-isolerend
– Warmte-isolerend
– Bouw ecologisch verantwoord
– Scheuroverbruggend
– Elastisch
– Toepasbaar op iedere ondergrond*
– Brandvertragend Bs1 klasse
– Reukloos bij verwerking
– Onzichtbaar te repareren
– Overschilderbaar
– Schimmelwerend

Climate-plaster katoenpleister

Vernieuwing is vooruitgang!

Climate-plaster is in drie verschillende structuren / texturen verkrijgbaar: fijn, middel en grove. Het katoenpleister is in zeer vele kleurnuances leverbaar, naast de basis collectie is Climate-plaster op aanvraag in alle overige RAL kleuren te maken. Tevens is het te mixen met kleine effect-deeltjes in afwerking wat voor een zeer bijzonder wanddecoratie zorgt. Ook logo’s en symbolen in de Climate-plaster afwerking behoren tot de mogelijkheden.

Het is een soft-touch afwerkingsproduct met een hoge weerstand en daarmee uitermate geschikt voor appartementen, woningen, zorgwoningen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven.

In verband met het verwerken van het katoenpleister is het mogelijk om een professioneel bedrijf hier voor in te schakelen, kijk hier voor op de contact pagina voor verwerkers van Climate-plaster, uiteraard is het mogelijk om dit zelf te doen, zie daarvoor de instructie-video.

* Op een gladde en egale ondergrond in combinatie met een Climate-plaster ISO-WB Fixeerlaag.
(Zie bestektekst op de product info pagina)