Stuc behang

Climate-plaster is een katoenpleister, een stuc behang, vloeibaar behang, Japans, Chinees of een akoestisch behang. Er zijn verschillende benamingen voor het katoenpleister maar het heeft allemaal het zelfde werking. U kunt oneindig decoratief zijn met katoenpleister en zelfs uw plafond behangen.

Akoestisch behang

Climate-plaster is dikker dan normaal papier behang, het is gemaakt van katoen en is minimaal 2 mm dik wat voor geluidsabsorptie zorgt en daardoor een akoestisch werking heeft. Belijk alle voordelen

Plafond behangen

Veel mensen zoeken naar een andere mogelijkheid dan alleen hun plafond wit te schilderen, Een plafond behangen met normaal papier is wel mogelijk maar wordt niet mooi, Climate-plaster is de oplossing voor uw plafond. ook zijn er vele effecten beschikbaar die u zou kunnen toevoegen.

Structuurbehang

Het katoenpleister is in 3 verschillende structuren verkrijgbaar, middelfijn, middel en grove. U kunt het met de spuit aanbrengen of met een vlakspaan wat ook weer voor een gladde structuur zorgt. ook is het in vele kleuren (onder andere RAL en NCS kleuren) te verkrijgen.

Stuc behang